ADVARSEL
Informationen stiles til fagpersoner og uden garanti af nogen art. Den besøgende kan finde de følger af seksuelle overgreb i barndommen i sig selv og andre, kan miste sin sundhed og selvbeherskelse, kan såre sig selv og andre, og kan slå sig selv og andre. Den besøgende er indforstået med at godtgøre, forsvare, og skadesløsholde forfatteren og forlæggeren mod alt ansvar, og mod alle krav og omkostninger opstået i forbindelse med Deres besøg på denne side. Nu gå tilbage eller fortsæt på egen risiko.


LUCID PAGES
TEGN PÅ SEKSUELLE OVERGREB

PSYKOLOGISKE SYMPTOMER

Seksuelle overgreb forårsager generel forstyrrelse af ofret. Modsatte reaktioner og følgelidelser er hyppige og kan forekomme samtidigt. En person udsat for seksuelt misbrug kan være en "dum geni" eller "underdanig tyran" eller "ærlig skurk."

Ærlighed eller uærlighed
Passivitet eller aggressivitet
Hyperaktivitet eller apati
Fedme eller anoreksi
Dårlig eller udmærket intellekt
Dominans eller underkastelse
Selvkritik eller selvvurderet kompetence
Fatalisme eller ønsketænkning og magisk tænkning
Hyperseksualitet eller frygt for nøgenhed
Optimisme eller pessimisme
Stor selvsikkerhed eller paranoia
Svømning og badning eller dårlig hygiejne
Tyrannisk eller underdanig elsker
Væsentlig yngre eller væsentlig ældre elskerHORMONELLE SYMPTOMER

Underaktivitet eller overaktivitet af det autonome nervesystem


Lille eller stor krop

Skaldethed eller uønsket hårvækst i ansigtet
Hvid og grå hår
Hårvækst mellem øjnene (hårig glabella: Brezjnev)
Hårvækst på overlæben (kvinder) (1)
Fregner (2)
Modermærker (naevi) (3)
Oval eller cirkelrund bule i huden (ansigt og pande; mange positioner falder sammen med positionerne af modermærker)

1.  Hormonelle symptomer er pålidelige kendetegn på posttraumatisk belastningsreaktion. Efter forfatterens statistik er hårvækst på overlæbe et symptom på multipel personlighedsforstyrrelse. Alderen påvirker ikke symptomet før overgangsalderen. Sikkerhed ~ 100%. Hårvækst på overlæbeområdet ofte forekommer sammen med depression, som ofte forekommer sammen med multipel personlighedsforstyrrelse (Putnam, 1989).

2.
  Fregner kan være i hele ansigtet, og fregner kan være i en horisontal stribe, som strækker sig under øjnene og på næsen, og fregner kan være blot på næsen.

3.  Modermærkers positionerne forbindes med kirtler og ganglier, som er dele af det autonome nervesystemet. Billedet 1 viser flere typiske modermærker og deres normal omfang (korte streger). Den udførselskanal af den ørespytkirtel har en åbning på A1

Facial moles

SYMPTOMER PÅ MULTIPEL PERSONLIGHEDSFORSTYRRELSE

Dissociation og multipel personlighed er direkte konsekvenser af alvorligt barndomstraume, og seksuelt misbrug af børn er den hyppigste årsag til multipel personlighed.

Kronisk depression (sikkerhed ~ 100%)
Panikangst (sikkerhed ~ 100%)
Forførerisk adfærd (sikkerhed ~ 100%) (4)
En person lyver uden årsag
Dårlig hukommelse for navne på naere personer
Øjeblikkelig glemsomhed
Uberettiget vrede (etnisk, religiøs, race-, køns- og andre)
Intellektsbevægelse
Sindsbevægelse
Falske erindringer
Bulimi
Meget kort hår (kvinder)
Precis skapade skæg og overskæg (mænd)

4. Forførerisk adfærd i voksne ofte forekommer sammen med aldersregression.

Sexmisbrug af børn forårsager også andre dissociative typer. Disse kan være tilsyneladende som selvbedrag, tro på det overnaturlige, aggressivitet, impulsivitet, konfabulation, ubeskedenhed, og deficit i forstand, efterretning, rationelt tænkning og social hæmning.SPECIELE SYMPTOMER

Homoseksualitet

Homofobi

Infertilitet hos kvinder (årsag: incest og abort med dårlig resultat i barndommen)
Graviditet i en tidlig alder (årsag: incest eller seksualiseret adfærd)
Vegetarianisme (på grund af oralsex)
Hjernecyster
Genetiske mutationer (5)

5. Seksuelle overgreb mod børn kan forårsage genetiske ændringer og resultere i mange sygdomme. En følge af det er mental retardering (Fragilt X syndrom) og de tilsvarende symptomer: langt deformeret ansigt; små ører; lange ører; fremstående ører; og store øreflipper. Små ører er hyppige hos homoseksuele mænd og lesbiske kvinder. Nogle symptomer kan forekomme uden mental retardering: høje markerede kindben; smilehul i kind og hage; splittet hage; hudfolder og rynker i ansigtet; lang lige næse; bred underkæbe, ofte med en lille hage; og en løgformet, markerede eller smal hage. Overgangen mellem underkæbe og hage kan være stejl.

Billedet 2 viser flere typiske genetiske ændringer.
2a:  Langt ansigt, lange ører, lang næse, splittet hage, stejl overgangen till hagen
2b:  Klassisk 3-punkt udvækst med fremstående kindben og hage
2c:  Rynker og smilehul

Genetic mutations

Seksuelle overgreb på et spædbarn kan forårsage svære genetiske mutationer, men overgreb mod et ældre barn kan forårsage blot lettere skader, sådan som hormonel forstyrrelse. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvilket genetiske mutationer påvirker blot det utsat barn, hvilket påvirker blot de følgende generationer, og hvilket påvirker alle.

De følger af seksuelt misbrug er ikke forudsigelige. Den samme type og den samme grad af misbrug kan  forårsager forskellige konsekvenser i forskellige personer. Bortset fra dissociation har incestoffer ingen universelt symptom. Dissociation er det symptom.SYGDOMME

Astma

Bakterier i struben
Kræft (alle typer; især leukæmi og fremfor alt neuroblastom)
Alzheimers sygdom
Parkinsons sygdom
Huntingtons sygdom
Tourette syndrom
Autisme

Epilepsi (et symptom af multipel personlighed)
Hjertesygdomme
Blodsygdomme
Autoimmune sygdomme
Kønssygdomme hos børn
Uopmærksomhed og hyperaktivitet (DAMP)
Obsessiv-kompulsiv tilstand, tvangtilstand
Posttraumatisk belastningsreaktion
Anoreksi
Fobier
Dissociative forstyrrelser
Selvmordstanker eller selvmordsforsøg

Note: Nogle af disse sygdomme kan være forårsaget af andre faktorer end seksuelle overgreb på børn.LEGEMLIGE SYMPTOMER

Blå mærker på ydre kønsorganer
(6)

Bristet endetarm (anus) (7)

Bristet jomfruhinde (8)
Ingen forhud (9)
Lacuna Incesti Patri: LIP (diastema mediale) (10)

6.  Årsag: fysisk berøring og voldtægt. Dette symptom kan forsvinde inden for en uge.
7.  Årsag: rektal penetration. Dette symptom kan næsten forsvinde inden for flere uger.
8.  Årsag: vaginal penetration. Bristet jomfruhinde kan kureres på 9 dage (Faller, 1988).
9.  Årsag: omskærelse. Dette symptom holder hele livet.
10.  Årsag: oral penetration i spædbarnsalder. Dette symptom kan holde fra vuggen til graven.LACUNA INCESTI PATRI

Billedet 3 viser adskillige mellemrummer, som er forårsaget af oralsex. Billedet 3a viser regulære tænder. Billedet 3b viser den hyppigste mellemrum af typen LIP, et simpelt diastema i overkæbefronten. De fleste mellemrummer er mindre end 2 mm i bredde, men nogle mellemrummer kan være 4, 5, 6 og mere millimeter i bredde. Sådan store mellemrummer er ikke typiske for USA, men de er hyppigere hos araber, og de er en norm hos nogle sorte afrikanske befolkningsgrupper.

I billedet 3c, bevægelsen af incisiverne har formindsket det gamle store mellemrum. Størrelserne og stillingerne af mellemrummer behøver ikke være symmetriske, men i dette tilfælde fortænderne er symmetriske, og de tre smale mellemrummer er knap synlige.


Dental gap

I billedet 3d oralsex mod et spædbarn har beskadiget den overkæbe, og har forårsaget et stort mellemrum mellem de ovelappende fortænder. I billedet 3e et mellemrum udvide sig mellem de fremstående fortænder. Denne type af mellemrum repræsenterer flere procent af alle mellemrummer, og typen er hyppig når mellemrummet er stort. Billedet 3e også viser et mellemrum i den underkæbe. Dette mellemrum er mindre og mindre hyppig end et mellemrum i overkæben. Bare 1% af mellemrummer bliver fundet i underkæben. Dette resultat kan ha sit grund i at bare få personer viser deres undertænder på foto. Billedet 3f viser en kort incisiver. Dette resultat er forårsaget af skade på kæben.

Yderligere uregulære tænder også vækker tanken på oralsex i spædbarnsalder. De laterale incisiver i baggrunden (billedet 3d) og en kort tand (billedet 3f) uden et mellemrum tilhører den kategori, men mange aspekter af oral penetration er ukendt. Bare kontrollerede kliniske forsøg for at bestemme en sammenhæng mellem dildo og forsøgskanins tænder kan løse de uløste problemer.

En mand, som misbruger et barn, gør ikke det for hans seksuelt tifredshed: dominans er orsågen. At kue spædbarnet trænger voldtægtsman dyb ind i kroppen af hans offer. Han må trænge ind i barns munden med kraft for at besejre den krumning mellem mund og hals. Hans penis bøjer sig over mundhulen og tryker mod spædbarns overkæben. Således bliver sømen i overkæben (sutura intermaxillaris) bristet. Også underkæben har en søm: symphysis mandibularis. Denne søm sluter sig sammen i to år alder (UNSW, 2002). Følgeligt kan nogle personer have et mellemrum mellem deres undertænder. Dette mellemrum kan være 3 mm i bredde. Voldtægtsmans erigeret penis sandsynligvis var krum opad på sig, og derfor han nærmede sig til sit offer bagfra hendes hoved. Sjældent er mellemrummet ikke forårsaget af oralsex i spædbarnsalder. Forfatteren så en bjørn med et mellemrum 4 mm i bredde, men med regulære tænder. Forfatteren kommenterer ikke om bjørnen var vild eller blev opdrættet af mennesker.

Et stort mellemrum (billedet 3d og 3e) og adskillige mellemrummer (billedet 3c) kan sandsynligvis være gjort i første måneders alderen. Ganen er blød efter fødseln, og penis kan forflytte kæbes kvadranterne af sider og beskadige kæberne. Penis og kæberne påvirker hinanden og kan forflytte tænderne ind i nye positioner, og de mindre robuste laterale incisiverne kan flytte sig ind i baggrunden. Mellemrummet mellem de overkæbetænderne i billedet 3e og 3d kan således være gjort. Det store mellemrum i billedet 3b kan sandsynligvis være gjort senare, i anden måneders alderen. Nu sømen er blød endnu, men kæberne og ganen er noget hård. De blødest punkt i overkæben (den sømen) bliver bristet, men tænderne er ikke beskadigt. Hvis oral penetration begynder i højre alder, sandsynligvis efter tredie måneders alderen, fordminskes mellemrum til ingen mellemrum bliver gjort. I sjette måneders alderen, hvis mælketænderne kommer, er kæberne hårde, og mellemrum ikke produceres.

Til trods for at et stort mellemrum mellem de fortænderne er signifikant, det behøves at bedømme som en del af det totale sygdomsbillede. Et barn udsat for seksuelle overgreb har altid yderligere konsekvenser af seksuelt misbrug. Hvis vi bedømmer et mellemrum i forhold til personens arbejde, familieforhold, alkoholmisbrug, eventyrlighed, grusomhed, paranoia, sygdomme, magtkamp og jagdt på berømmelse, anerkender vi en sammenhæng mellem seksuelle overgreb i spædbarnsalder og offers livsstil. Og tænk også på, at personer med et diastema er bare en lille del af de mest alvorligt udsatte personer.

En pige (eller dreng), som har ingen mellemrum, kunne havde været udsat for analsex og vaginalsex, og for oralsex efter tredie måneders alderen. Hun kunne havde blevet gravid, kunne havde gjort abort, eller kunne havde været udsat af en kvinde. Disse aktiviteter ikke forårsager synlige kendetegn på seksuelle overgreb. Den bedste tid til en forskning af mellemrummer er mellem 8 og 10 år, hvornår de blivende tænder er i fuld vækst. Teenagedrenge og teenagepiger bekymrer sig om deres udseende, og tandlæger korrigerer de mellemrummer. Apparaturer kan tvinge de spidserne af incisiverne at hurtigt flytte sig sammen, men en oversbleven kile kan være synlig på flere uger. Uden medicinsk behandling kan flere mellemrum vise sig mellem de fortænderne, som billedet 3c viser (Hattie Caraway, den første kvinde i amerikansk senat, og Gagarin).

En USA studie har vist, at 50% af børn har mellemrummer mellem deres fortænder. Hyppigheden af mellemrum hos voksne af industrialiserede lænder er mindre end 10%, men forfatteren har set relativt få personer af Latinamerika og ingen kineser med et mellemrum. Overraskende, næsten alle kinesiske kvinder, som forfatteren kender, har multipel personlighedsforstyrrelse. I de Forenede Stater er ikke stor forskel mellem drenge og piger, og mellem de sorte og de hvide, og mellem de rige og de fattige i hyppigheden af mellemrum, men de rige hvide piger med mellemrum oftere får rettet deres tænder.REFERENCER

Diagnosis and Treatment of Multiple Personality Disorder by Frank W. Putnam, page 58

1989 Frank W. Putnam, Guilford Press, A division of Guilford Publications, Inc.
Printing No 8, ISBN 0-89862-177-1

Child Sexual Abuse by Kathleen Coulborn Faller, page 259
1988 Columbia University Press,
Printing No. 4, ISBN 0-231-06471-3

UNSW
http://anatomy.med.unsw.edu.au/teach/anat3131/2002/FA1.02%3DTMJ.pdf


More information in English is accessible from the HOME page.
Unpublished work © 2004-2017 Martin Dak. All rights reserved.